IMG 20181103 095602

Bund:
145 gram smør
150 gram hvedemel
150 gram brun farin
60 gram kokos

Bland de tørre ting mens smøret smeltes. Og så blandes det hele og æltes godt igennem så det er en enstartet masse.
Tryk dejen ud i en mindre bradepande, jeg bruger en på 21x27 cm. Pres den godt ned og bag den så i 10 minutter ved 175 grader.

Karamel:
1½ dåse kondenseret mæk (ikke kogt)
5-7 spsk. ahornsirup
1 tsk salt
50 gram smør
1-2 tsk. vaniljesukker

Blandt alle tingene i fx en pande med god slip-let belægning. Varm det op under ømrøring, men det må ikke nå op at rigtig boble for så tykner det meget og lidt i "klumper". Så det skal bare lige få lidt farve og blive en smule tykkere. 

Det passer typisk med det er klart, når bunden er bagt og har stået ude lidt til lige at være en smule hård på overfladen.

Hæld karamellen over bunden - og smid den i ovenen igen i ca. 10 minutter. Det er hvor hård du vil have karamellen der bestemmer her - jeg kan lide den blød og det er ca. 10 minutter når jeg laver den.

Chokoladeovertræk:
125 gram mørk chokolade
50 gram hvid chokolade
30 gram smør

Hak chokoladen og varm smøret. Hæld smøret over og lad det smelte chokoladen. Jeg er ikke særlig opmærksom på at chokoladen ikke må blive for varm her, for jeg vil netop ikke have chokoladen bliver tempereret korrekt da jeg vil have den blød og ikke med knæk!

Når karamellen er blevet næsten kold, så skal chokoladen over og fordeles - så skal du bare vente så lang tid du kan og så er den klar :-)