Den lille UniFi USG kan efter nogen tid brug, eller hvis der går ged i en opdatering eller lign, blive "bricked" og ikke starte ordentligt op. Det kan være den starter op og genstarter periodisk, slet ikke starter op osv. Forskellige fejlsymptomer på det samme. At det indbyggede USB stick er slidt op eller bare defekt indhold.

Er den fortsat under reklamationsret/garanti, så benyt evt. denne, for næste trin er at skrue den fra hinanden og det bryder nok din evt. mulighed for reklamation/garanti.

UniFi USG

Jeg var vejen forbi med et konsolkabel, inden jeg det gik op for mig den havde et internt USB stik. Så lad dig ikke narre - selvom der er konsolkabel i på billedet, er det ikke nødvendigt for dette lille fiks ;-)

Du kan se USB stikket øverst i billedet. Når USGen er slukket, kan du tage den ud og smide en "ny" firmware i - eller hvis du tror stikket er helt slidt, skal du have fat i et nyt at skrive firmware på.

Jeg bruger Win32 Disk Imager til at skrive det med.
Firmwaren er absolut ikke den nyeste, men den der følger med en USG - og du kan jo altid opdatere den efterfølgende:
USG 4.2.0 firmware: fra UBNT eller lokalt herfra.

Og det er jo sådan set det... hvis du skal bruge et nyt USB stik, har jeg held med Kingstons DataTraveler Micro 3.1 med produktnummer DTMC3/32GB. Tror en mindre version af samme model nok også fungerer, 4 GB skulle være nok, men det var lige en 32 GB version jeg havde i skuffen. Var igennem fire andre USB sticks som den ikke ville starte op med når firmwaren var skrevet (kunne jeg se via consolkablet) - så starter din ikke som forventet så prøve et andet USB stik eller smid consolkabel i så du kan se hvad der sker).